Gode netdating råd

 
12-10-2011
Datingtips

Her er en række gode råd når du skal ud og netdate.

Kend dig selv
Mange oplever, at de ikke ved, hvad de skal skrive om sig selv. Det kan være en svær opgave at skulle skrive en profil om sig selv, der skal fange netop din drømmedates opmærksomhed. Men en god hjælp er venner og familie, det er dem, der kender dig bedst. Bed dem være ærlige, men lægge vægt på de positive sider, som en potentiel date ville finde tiltrækkende.

Unikt brugernavn
Mange betragter ikke brugernavnet som noget af betydning, men det giver jo det første indtryk af, hvem man er. Derfor er det også vigtigt at tænke lidt over, hvad man kalder sig. Navnet skal helst være originalt, nemt at huske og kort beskrive, hvem du er. Navnet må ikke lyde som en kliché, eller som om du er desperat.

Din profil skal være personlig
Det er vigtigt, at du i din profil beskriver dig selv i positive vendinger. Vær personlig og fokuser på dine positive sider. Du skal huske på, at din profil er at betragte som en salgsannonce, og at du skal sælge dig selv. Din profil skal derfor ikke indeholde en masse eksempler på, hvad du er dårlig til. At du skal være personlig, skal forstås således, at du skal forsøge at vise, hvem du er.

Vælg det rette datingfoto
Ved online dating er et godt profilfoto meget vigtig. Vælger du at lave en online dating profil uden foto, får du højst sandsynligvis ikke nær samme respons, som du får med et vellignende foto. Undlad at bruge gamle fotos. Tag et nyt foto, som ligner dig, som du er i dag.

Vær ærlig
Ærlighed varer længst. Lad være med at lyve. Det kan være fristende at pynte lidt på sandheden, men at løgnene kommer frem i dagens lys før eller senenre, og hvad er ideen med dem. Det ender med at du spilder din og andres tid, hvis du er en helt anden person.

Vær en positiv
Gå ind til dating med en 100% positiv attitude. Det er de færreste som ønsker en indgående kontakt med et negativt menneske.

Vis hvad du vil med din online dating
Har du specifikke krav og ønsker til den du gerne vil møde, så skriv dem i din profil, så undgår du og andre at spilde tid, hvis jeres krav og ønsker ikke er ens.

Stil ikke for mange krav
Hvis du stiller for mange krav, så bliver det meget svært at finde en ny kæreste. Prøv at spring ud i det uden for mange fordomme om hvordan han eller hun skal være. Tag tingene som det kommer, og giv det en chance, det kan være du bliver overrasket over hvad du falder for.

Vær kort og præcis
Du behøver ikke en superlang præsentation af dig selv, vælg det mest væsentlige, som er med til at vække læserens interesse for dig. Hvis det er for langt, så springer de bare videre til den næste profil.

Hav tålmodighed
Forvent ikke succes med det samme og hver gang. Det kan godt tage tid før der er en der skriver til dig.

Opdater profilen jævnligt
Sørg for at opdatere din dating profil med nye fotos og andet som viser at profilen stadig er aktiv.

 
 
Find information om: guiden guide dating
(Hovedkategori: Datingtips)