Gode råd til dating profilen

 
12-10-2011
Datingtips

Du er oppe mod rigtig mange konkurrenter, så det gælder om at lave en god dating profiler, så du skal have nogle til at fatte interesse for din profil.

En god profil tekst skal vække interessen hos din målgruppe, den skal indeholde stikord om hvem du er, hvem og hvad du søger og ikke mindst de kvaliteter du besidder.

I stedet for at anvende de samme sætninger og ord, som hoved parten af brugerne så prøv at gøre det lidt anderledes og prøv at være så præcis som muligt. Hvis du f.eks. skriver "Kan lide at rejse", så skriv også hvorfor du kan lide det.

Profil navn
Profil navn er ofte en undervurderet ting. Pas på når du vælge dit profil navn, med mindre du vil støde en del fra dig. Humor er godt, men det er måske ikke alle det lige forstår det. Brug hellere humor i selve profilen, hvor du har mulighed for at forklare med flere ord. Der er nemlig mange, som fravælger andre online dating profiler, hvis de finder navnet dumt eller frastødende.

Foto
Det er et must at have en billede på din profil. Langt de fleste vil simpelthen gå uden om profiler, som ikke har billede. Hvorfor skal man bruge tid på en profil uden billede, når der er masser af profiler med billede.

Afslutningen
Afslut din tekst med et spørgsmål eller noget andet, der kræver en tanke eller handling fra læserens side. f.eks. "Hvor kunne du tænke dig at rejse hen?". Det giver en god mulighed for læseren til at kontakte dig.

 
 
Find information om: guiden guide dating
(Hovedkategori: Datingtips)